Inloggen WelkomFAQContact
Français  -  Nederlands
InloggenPaswoord vergeten
Menu
FR  -  NL
Zoek een osteopaat:
Wachtdienst
Dispensaria
Steun onze erkenning

Welkom op de website van osteopaten, leden van beroepsverenigingen erkend door de Raad van State.

Om de kwaliteit van de zorgen te verzekeren, engageren de hier voorgestelde osteopaten zich uitsluitend osteopathie uit te oefenen.

Op deze website kan u de osteopaat van uw keuze of een osteopaat in uw buurt vinden. U vindt er ook alle mogelijke informatie over osteopathie en tevens het laatste nieuws in verband met het beroep.

Help ons met onze erkenning zodat u rechtstreeks op ons beroep kunt blijven doen ! Klik op deze link Steun onze erkenning

Meer informatie over de osteopathie via deze link : Osteopathie: feiten, geen fictie.

U bent al met 49 500 om ons te steunen! (19/05/2016)
Ik ben...
Volwassene, senior, sportman of -vrouw, toekomstige moeder of kind: wat kan osteopathie voor u betekenen? Wanneer consulteren? Hoe verloopt een consult? Hoeveel kost een consultatie?
Arts, tandarts, vroedvrouw, kinesitherapeut,... Waar liggen de mogelijkheden en de grenzen van de osteopathie? Hier vindt u alle nodige informatie voor een vruchtbare samenwerking.
Osteopaat, u bent reeds actief of u bent op het punt te starten? U wenst meer informatie over de beroepsverenigingen en hun rol? U bent reeds lid of u wenst het te worden.
U studeert osteopathie of wenst simpelweg informatie over het beroep van osteopaat. Hoe en waar een opleiding te volgen?
Nieuws
Delegatie van osteopaten ontvangen op 14 juli op de FOD Volksgezondheid
we werden op 14/07 met een delegatie ontvangen op de FOD Volksgezondheid waar wij ons ongenoegen betreffende het voorschriftvoorstel van Maggie de Block op een niet mis te verstane manier hebben geuit. Te zien via deze link...
Osteopathie: feiten, geen fictie.
Wat is osteopathie? Wat kan een osteopaat voor u betekenen? Wat is het profiel van een Belgische osteopaat? ... Volg de gids !
Alle nieuws