Osteopathie.be Contact Details:
Main address: Avenue Charles Madoux, 59 B-1160 Bruxelles (Auderghem), Belgique
Tel: + 32 2 512 35 89, E-mail: info@osteopathie.be
  1. OSTEOPATHIE.BE
Inloggen WelkomFAQContact
Français  -  Nederlands
InloggenPaswoord vergeten
Menu
FR  -  NL
Slideshow Img1
Slideshow Img2

OSTEOPATHIE.BE

Zoek een osteopaat:
Wachtdienst
Dispensaria
Steun onze erkenning

Welkom op de website van osteopaten, leden van beroepsverenigingen erkend door de Raad van State.

Om de kwaliteit van de zorgen te verzekeren, engageren de hier voorgestelde osteopaten zich uitsluitend osteopathie uit te oefenen.

Op deze website kan u de osteopaat van uw keuze of een osteopaat in uw buurt vinden. U vindt er ook alle mogelijke informatie over osteopathie en tevens het laatste nieuws in verband met het beroep.

De actie "Steun Uw erkenning" is een succes. Meer dan 50.000 deelnemers! Klik hier om het artikel te lezen.

Meer informatie over de osteopathie via deze link : Osteopathie: feiten, geen fictie.
Ik ben...
Patient

een
patiënt

Volwassene, senior, sportman of -vrouw, toekomstige moeder of kind: wat kan osteopathie voor u betekenen? Wanneer consulteren? Hoe verloopt een consult? Hoeveel kost een consultatie?
Pro

een professionele zorgverlener

Arts, tandarts, vroedvrouw, kinesitherapeut,... Waar liggen de mogelijkheden en de grenzen van de osteopathie? Hier vindt u alle nodige informatie voor een vruchtbare samenwerking.
Osteo

een
osteopaat

Osteopaat, u bent reeds actief of u bent op het punt te starten? U wenst meer informatie over de beroepsverenigingen en hun rol? U bent reeds lid of u wenst het te worden.
Futur

een toekomstige osteopaat

U studeert osteopathie of wenst simpelweg informatie over het beroep van osteopaat. Hoe en waar een opleiding te volgen?
Nieuws
LOGO News Acceuil Osteopathie
Bijscholing
De huidige accreditatieperiode loopt nog tot 31 augustus 2018. U heeft dus bijgevolg tot dan de tijd om voldoende credit points (CPs) te behalen om uw dossier bijscholing tijdig in orde te krijgen. Voor de bijscholingscommissie Bart Marks
LOGO News Acceuil Osteopathie
Inschrijving AV 22-02-17 en voorstelling studie HEVO
De raad van bestuur roept de leden van BVBO-UPOB op tot een gewone algemene vergadering. Deze algemene vergadering wordt voorafgegaan door de voorstelling van de studie HEVO van de Prof. Annemans die stipt om 19:00 zal starten. Gelieve uw aanwezigheid mede te delen ten laatste op 16/02/2016 door het formulier onderaan op pagina in te vullen. U...
Alle nieuws