Osteopathie.be Contact Details:
Main address: Avenue Charles Madoux, 59 B-1160 Bruxelles (Auderghem), Belgique
Tel: + 32 2 512 35 89, E-mail: info@osteopathie.be
  1. OSTEOPATHIE.BE
Inloggen WelkomFAQContact
Français  -  Nederlands
InloggenPaswoord vergeten
Menu
FR  -  NL
Slideshow Img1
Slideshow Img2

OSTEOPATHIE.BE

Zoek een osteopaat:
Wachtdienst
Dispensaria
Steun onze erkenning

Alle informatie over de osteopathie en de belanghebbenden.

De osteopaten op deze website zijn allen lid van een erkende beroepsvereniging voor osteopaten. Alle beroepsverenigingen hebben de erkenning en de reglementering van de osteopathie in België als eerste doelstelling.
De osteopathie is een volwaardige manuele geneeswijze die veilig en zonder gevaar is.
Alle osteopaten van deze site hebben zich geëngageerd om enkel exclusief als osteopaat te werken, teneinde kwaliteitsvolle zorgen te kunnen verstrekken aan hun patiënten.

OP ZOEK NAAR EEN OSTEOPAAT?
Via onze zoekmotor kunt u uw osteopaat vinden of de dichtstbijzijnde erkende osteopaat!

INFORMATIE NODIG?
U wil graag weten wat osteopathie voor u kan doen? Hoe een consultatie bij een osteopaat verloopt? Wie uw osteopaat is? Of u wenst graag meer informatie over het beroep van osteopaat? Kies voor een van de vier profielen die hieronder voorgesteld worden en laat u leiden doorheen de verschillende beschikbare artikelen.

Wij informeren u ook over de voortgang van ons beroep via de actualiteit op onze website, de sociale netwerken, de evenementen of speciale acties die wij organiseren. Wij bieden ook een systeem aan voor het plaatsen van kleine advertenties onder osteopaten.
Steun onze erkenning van de osteopathie : reeds meer dan 50.000 handtekeningen ! Ons bezoek aan het Ministerie van Volksgezondheid is niet onopgemerkt gebleven in de pers!


Ik ben...
Patient

een
patiënt

Volwassene, senior, sportman of -vrouw, toekomstige moeder of kind: wat kan osteopathie voor u betekenen? Wanneer consulteren? Hoe verloopt een consult? Hoeveel kost een consultatie?
Pro

een professionele zorgverlener

Arts, tandarts, vroedvrouw, kinesitherapeut,... Waar liggen de mogelijkheden en de grenzen van de osteopathie? Hier vindt u alle nodige informatie voor een vruchtbare samenwerking.
Osteo

een
osteopaat

Osteopaat, u bent reeds actief of u bent op het punt te starten? U wenst meer informatie over de beroepsverenigingen en hun rol? U bent reeds lid of u wenst het te worden.
Futur

een toekomstige osteopaat

U studeert osteopathie of wenst simpelweg informatie over het beroep van osteopaat. Hoe en waar een opleiding te volgen?
Nieuws
Lage rugpijn en radiculaire pijn: kernelementen van een zorgpad
Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief heeft het KCE de zorgpaden voor lage rugpijn en radiculaire pijn publiek gemaakt. Uw beroepsvereniging heeft een actieve rol gespeeld in het opnemen van de osteopathie in deze richtlijn. Wij hopen hiermee terug een stapje in de juiste richting gezet te hebben. KCE reports 295
LOGO News Acceuil Osteopathie
Bijscholing
De huidige accreditatieperiode loopt nog tot 31 augustus 2018. U heeft dus bijgevolg tot dan de tijd om voldoende credit points (CPs) te behalen om uw dossier bijscholing tijdig in orde te krijgen. Voor de bijscholingscommissie Bart Marks
Alle nieuws