Een osteopaat zoeken in uw buurt | Osteopathie.be
Osteopathie.be Contact Details:
Main address: Avenue Charles Madoux, 59 B-1160 Bruxelles (Auderghem), Belgique
Tel: + 32 2 512 35 89, E-mail: info@osteopathie.be
  1. Hier vind je een osteopaat
Inloggen WelkomFAQContact
Français  -  Nederlands
InloggenPaswoord vergeten
Menu
FR  -  NL
Banniere Site Internet mains ostéopathe
Hier vind je een osteopaat

Hier vind je een osteopaat

Hier vind je een osteopaat
Hier vind je een osteopaat
Zoeken:
Straal (km):
1 km50 km
Opnieuw zoeken
Wachtdienst
Dispensaria
Bent u in uw buurt op zoek naar een osteopaat die uitsluitend osteopathie beoefent? Zoek via onze zoekmachine de dichtstbijzijnde zorgverlener op basis van naam of regio.

Erkende zorgverleners per regio


De beoefening van osteopathie in België is aan strenge regels onderworpen. Een osteopaat moet een volledige opleiding gevolgd hebben die wordt erkend door de beroepsverenigingen. In elke regio staan zorgverleners tot uw beschikking om de meeste uiteenlopende aandoeningen te behandelen. Op deze website staan alleen erkende professionals.
Onze osteopaten wonen verspreid over alle regio's in België. Start gewoon een zoekopdracht op basis van de gemeente door de velden hiernaast in te vullen. Als u al beschikt over de naam van een professional, dan kunt u via dit formulier ook diens gegevens terugvinden.
Houd er rekening mee dat elke osteopaat om het even welke problemen, die in aanmerking komen voor osteopathie, kan behandelen. Er heerst een opvatting dat elke osteopaat gespecialiseerd is in een bepaald domein dat door middel van osteopathie wordt behandeld. Alle beoefenaars van osteopathie hebben echter een opleiding gevolgd om alle mogelijke aandoeningen te behandelen. Deze geneeswijze is op zich immers al een specialisatie.

Wachtdienst


Sommige patiënten hebben tijdens het weekend of op feestdagen dringend een osteopaat nodig.
Daarom organiseren we een wachtdienst, die in elke regio wordt verzorgd door een erkende osteopaat. Die uitzonderlijke raadplegingen zijn alleen op de vermelde dagen mogelijk tussen 9 en 18 uur.
>> Zoek een osteopaat van wacht

Gezondheidscentra


Omdat we vinden dat osteopathie voor iedereen toegankelijk moet zijn, bieden onze gezondheidscentra twee soorten diensten aan: één raadpleging voor volwassenen en twee raadplegingen voor kinderen per week. Kinderen kunnen alleen op consultatie komen na afspraak. Deze diensten zijn alleen beschikbaar in Brussel en Ottignies.
>> Meer informatie over onze gezondheidscentra
CTA: Hebt u vragen over de beoefening van osteopathie? Neem contact met ons op via ons contactformulier of raadpleeg onze speciale pagina voor patiënten!