Tooddoc

Tooddoc is een noodnetwerk voor de patiënten en meer in het bijzonder een samenwerkingsnetwerk dat u toelaat uw beschikbare afspraakmomenten op te vullen en urgente afspraken te beheren!

Osteopathie.be is trots om u officieel haar samenwerking met Tooddoc.com aan te kondigen.

Waarom deze samenwerking?

Om onze jonge osteopaten zichtbaarheid te bieden, maar ook om onze meer ervaren osteopaten te helpen bij het vullen van een vrije plaats in de agenda of de mogelijkheid te bieden om bij een urgente vraag door te sturen voor een snelle behandeling.


Waarom Tooddoc ?

  • Gratis

  • Tooddoc is geen commercieel bedrijf maar het initiatief van een tandarts, Laurent Coppens, die een noodoplossing zocht voor zijn patiënten. Zijn project heeft zich ondertussen flink uitgebreid.

  • Eenvoudig in gebruik

  • Eenvoudig een platform aanbieden om dringend een gezondheidsprofessional te zoeken (geneesheer, tandarts, osteopaat, …) ter aanvulling van de zoekrobot van Osteopathie.be.

De interface kan zowel via telefoon als via computer gebruikt worden om uw beschikbare consulturen weer te geven of om de patiënten op de wachtlijst te raadplegen.

  • Tooddoc kan met de meeste online agenda’s en software voor het beheer van uw praktijk gesynchroniseerd worden. Op deze manier worden uw beschikbare consulturen meteen zichtbaar voor de patiënten.
    Er is enkel een eerste configuratie noodzakelijk.

  • Tooddoc biedt patiënten die geen beschikbare afspraak hebben gevonden de mogelijkheid om een “alert” te plaatsen. Deze wordt dan meteen naar collega’s in de betrokken regio verzonden.
    U kan ook zelf een wachtlijst van patiënten die nog op zoek zijn naar een dringende afspraak in uw regio raadplegen en contact opnemen indien nodig.

Het is niet de bedoeling uw agenda, online agenda of de wachtdienst (weekends en feestdagen) van Osteopathie.be te vervangen. Het is een bijkomende tool. Een van de limieten van dit systeem is trouwens dat een patiënt maximaal over de 4 volgende dagen een afspraak kan vinden.

Wij hopen dankzij deze samenwerking de waarde van uw opleiding naar voor te brengen en onze patiënten toegang te geven tot kwaliteitsvolle zorgen op andere patiëntgerichte platformen voor gezondheidszorg.
Dit naar voor brengen gebeurt via een specifiek label waardoor er een onderscheid wordt aangeven tussen leden en niet-leden van uw beroepsvereniging . Om de kwaliteit van de dienst aan onze patiënten te garanderen kan er bij het zoeken naar een afspraak specifiek gezocht worden naar een osteopaat, lid van Osteopathie.be.
Aarzel dan ook niet om uw eigen patiënten door te verwijzen naar Tooddoc wanneer u niet beschikbaar bent voor een urgentie!

Indien noodzakelijk verzoeken wij u om na een urgente behandeling te communiceren met de behandelend osteopaat van de patiënt, dit om de intercollegiale deontologie te respecteren.

Voor meer informatie en om u (gratis) in te schrijven op dit systeem, kunt u volgende link raadplegen Tooddoc.com/nl/pro.
Nu rest er u enkel nog te vermelden dat u lid bent van Osteopathie.be !