Osteopathie.be Contact Details:
Main address: Avenue Charles Madoux, 59 B-1160 Bruxelles (Auderghem), Belgique
Tel: + 32 2 512 35 89, E-mail: info@osteopathie.be
  1. OSTEOPATHIE.BE
Inloggen WelkomFAQContact
Français  -  Nederlands
InloggenPaswoord vergeten
Menu
FR  -  NL
Ostéopathe qui soigne un dos
Mains d'un osteopathe sur un dos
Zoek een osteopaat:
Wachtdienst
Dispensaria

Op zoek naart een osteopaat ?

Via onze zoekmotor kunt u uw osteopaat vinden of de dichtstbijzijnde erkende osteopaat!

Voor osteopathie en osteopaten

De osteopaten op deze website zijn allen lid van een erkende beroepsvereniging voor osteopaten. Alle beroepsverenigingen hebben de erkenning en de reglementering van de osteopathie in België als eerste doelstelling.
De osteopathie is een volwaardige manuele geneeswijze die veilig en zonder gevaar is.
Alle osteopaten van deze site hebben zich geëngageerd om enkel exclusief als osteopaat te werken, teneinde kwaliteitsvolle zorgen te kunnen verstrekken aan hun patiënten.

Information nodig over osteopathie?

U wil graag weten wat osteopathie voor u kan doen? Hoe een consultatie bij een osteopaat verloopt? Wie uw osteopaat is? Of u wenst graag meer informatie over het beroep van osteopaat? Kies voor een van de vier profielen die hieronder voorgesteld worden en laat u leiden doorheen de verschillende beschikbare artikelen.

Wij informeren u ook over de voortgang van ons beroep via de actualiteit op onze website, de sociale netwerken, de evenementen of speciale acties die wij organiseren. Wij bieden ook een systeem aan voor het plaatsen van kleine advertenties onder osteopaten.


Ik ben...
Patient

een
patiënt

Volwassene, senior, sportman of -vrouw, toekomstige moeder of kind: wat kan osteopathie voor u betekenen? Wanneer consulteren? Hoe verloopt een consult? Hoeveel kost een consultatie?
Pro

een professionele zorgverlener

Arts, tandarts, vroedvrouw, kinesitherapeut,... Waar liggen de mogelijkheden en de grenzen van de osteopathie? Hier vindt u alle nodige informatie voor een vruchtbare samenwerking.
Osteo

een
osteopaat

Osteopaat, u bent reeds actief of u bent op het punt te starten? U wenst meer informatie over de beroepsverenigingen en hun rol? U bent reeds lid of u wenst het te worden.
Futur

een toekomstige osteopaat

U studeert osteopathie of wenst simpelweg informatie over het beroep van osteopaat. Hoe en waar een opleiding te volgen?
Nieuws
Oproep voor donaties
In Brussel start een nieuw dispensarium osteopathie op binnen een sociaal project dat ondersteund wordt doorDokters van de Wereld. Het is een plaats waar stages kunnen gelopen worden en waar aan onderzoek kan worden gedaan. De integratie van osteopathie in een multidisciplinaire omgeving wordt hier onderzocht en vanaf begin oktober zullen...
OPERA - De vijfjaarlijkse bevraging van Belgische osteopaten gaat van start. OPERA is er klaar voor, jij ook?
Gezien heel wat andere Europese landen bijzonder enthousiast waren over onze eerste BENELUX-osteosurvey van 2013 gaat OPERA ook door in een aantal andere EU-landen. Deze EU-versie wordt georganiseerd door COME Collaboration. Voor meer informatie betreffende de OPERA BE/LU : http://www.comecollaboration.org/be/opera/
Alle nieuws