05 december 2023
Osteopathy Europe

De Conventie 2023, die op 20 en 21 oktober werd gehouden in Londen, was de gedroomde gelegenheid om de 30e verjaardag van de erkenning van het beroep in het Verenigd Koninkrijk te vieren. Dit unieke evenement bracht in het totaal zo'n 500 deelnemers samen rond meer dan 40 workshops, presentaties en discussies. 
De dag ervoor, 19 oktober, was voorbehouden voor vergaderingen van de raden van bestuur van Osteopathy Europe (OE) en de OIA.

Tijdens de algemene vergadering van OE, wuifden we 2 uitzonderlijke collega's uit: Alex Boon (België) en Dimitri Boulenger (Griekenland) gingen met pensioen na 25 toegewijde jaren in dienst van ons beroep. Alex Boon werd hartelijk bedankt door alle leden van Osteopathy Europe voor zijn jarenlange internationale bijdrage aan de vooruitgang van osteopathie in Europa.

Deze vergadering voorzag eveneens de verkiezing van twee nieuwe leden voor de raad van bestuur van OE.  Uit vier kandidaten werden Julien Bosc (België) en Tomas Collin (Noorwegen) door de leden verkozen. Julien Bosc zal de functie van secretaris-generaal van Osteopaty Europe opnemen.

Werken als osteopaat

Door in te loggen vindt u alle documenten die nodig zijn voor uw praktijk. U krijgt ook toegang tot nieuwsberichten specifiek gericht aan onze leden en documenten van uw beroepsvereniging osteopathie.be.

Ik log in Al uw documenten