MARSH

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing.

In het algemeen belang van de osteopaten en om de patiënten de beste bescherming te bieden, heeft Osteopathie.be vernieuwend werk verricht inzake verzekeringen door samen met beroepsmensen uit de verzekeringswereld een specifiek programma uit te werken voor het beroep van osteopaat.

Beschrijving van onze partner

In meer dan 130 landen helpen onze deskundigen klanten te anticiperen op mogelijke risico’s en deze in kaart te brengen en beter te doorgronden. In het huidige, toenemend onzekere, mondiale ondernemingsklimaat helpt Marsh klanten op succesvolle wijze te overleven.

Met klanten van klein tot groot werken wij aan het definiëren, ontwerpen en leveren van innovatieve oplossingen om zo risico’s beter in kaart te brengen en te beheersen. Onze klanten kunnen profiteren van de unieke combinatie van de kracht van onze collectieve kennis, onze specifieke branchedeskundigheid en wereldwijde ervaring en samenwerking. We bieden risicobeheersing, risicoadvisering, verzekeringsmakelaardij, alternatieve risicofinanciering en beheerdiensten voor verzekeringsprogramma’s, aan bedrijven, overheidsinstanties, organisaties en privépersonen over de hele wereld.

Sinds 1871 rekenen klanten op Marsh voor betrouwbaar advies, marktbelangenbehartiging en het scheppen van helderheid in een steeds complexer wordende wereld, en helpt Marsh klanten risico’s om te zetten naar nieuwe groeimogelijkheden. Meer dan 35.000 collega’s zijn werkzaam namens onze klanten, waaronder bedrijven van allerlei omvang in diverse branches, maar ook privépersonen, multinationale organisaties en overheidsinstanties over de hele wereld.

We zijn een volledige dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), een wereldwijde professionele dienstverlener die haar klanten voorziet van adviezen en oplossingen op het gebied van risico, strategie en mensen. Met wereldwijd 75.000 collega’s en een jaaromzet van ruim USD 15 miljard, vallen onder Marsh & McLennan Companies tevens marktleiders Guy CarpenterMercer, en Oliver Wyman.

Bron : https://www.marsh.com/be/nl/about-us/who-we-are.html