Osteopathie.be Contact Details:
Main address: Avenue Charles Madoux, 59 B-1160 Bruxelles (Auderghem), Belgique
Tel: + 32 2 512 35 89, E-mail: info@osteopathie.be
  1. Wachtdienst
Inloggen WelkomFAQContact
Français  -  Nederlands
InloggenPaswoord vergeten
Menu
FR  -  NL
Banniere Site Internet
Wachtdienst

Wachtdienst

Wachtdienst
Wachtdienst
WAAR, WAAROM, HOE?

De wachtdienst is beschikbaar op zaterdag, zon- en feestdagen van 9u tot 18u (laatste afspraak om 17u).
De contactgegevens van de osteopaten die van wacht zijn, worden tijdens de wachttijden gecommuniceerd, via de onderstaande lijst of via telefoon op het nummer 078 480 484.
De consultatie vindt plaats in de praktijk van de osteopaat. Er is geen thuisbezoek.
Het is mogelijk dat de osteopaat op het moment van uw oproep bezig is met een patient, in dit geval laat u een boodschap achter. Hij zal u zo spoedig mogelijk contacteren.

Als u vragen heeft over de wachtdienst, kunt u mevrouw Van Keirsbilck contacteren.

Buiten de weekends en feestdagen kan u een osteopaat in uw buurt vinden via de zoekfunctie “Hier vind je een Osteopaat”. De beschikbaarheid van elke osteopaat hangt af van zijn persoonlijke planning.

WAT BEHANDELT OSTEOPATHIE?
Osteopathie behandelt verschillende domeinen. Dit zijn ter illustratie enkele problemen die vaak voorkomen op deze pagina: Indicaties.
Een bekwame osteopaat zal niet aarzelen om een patient naar een andere specialist door te verwijzen indien hij acht dat zijn behandeling niet tot zijn bevoegheden behoort!

VEILIGHEID VAN DE PATIËNT
Osteopaten zijn vakbekwame professionelen, dus is de osteopathie bijgevolg een veilige behandelingsmethode. In het algemeen zijn er geen of zeer milde neveneffecten en zijn deze van korte duur. Indien u meer informatie wenst, kunt u dit artikel raadplegen: Veiligheid en rechten.
Zoek een osteopaat:
Wachtdienst
Dispensaria