Dorsoo

Ontdek het beste bed voor de rug. Een slaapsysteem dat het lichaam in elke slaaphouding perfect ondersteunt door de hydraulische lattenbodem gecombineerd met een gecontourde matras.

Het beste bed voor uw rug

Een goed ergonomisch slaapsysteem en dito matras kunnen wonderen verrichten voor wie regelmatig problemen heeft met rug, bekken of schouders. U heeft ongetwijfeld al meegemaakt dat u uw patiënt de best mogelijke behandeling geeft, maar dat uw inspanningen ’s nachts verloren gaan omdat de wervelkolom van de patiënt geteisterd wordt door een totaal gebrek aan passende ondersteuning. Dorsoo kan u daarbij helpen. Wat u overdag voor uw patiënt doet, doet Dorsoo ’s nachts.

Dorsoo is toonaangevend in slaapcomfort

Dorsoo ontwikkelde in het jaar 2000 het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem. Dit dynamische systeem bestaat uit een hydraulische lattenbodem en een speciaal daarvoor ontwikkelde matras. Het principe van communicerende vaten zorgt ervoor dat de lattenbodem een unieke en actieve opwaartse ondersteuning geeft aan de lage rug. Het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem beweegt ’s nachts ongemerkt mee en geeft in elke slaaphouding een correcte ondersteuning.

Waarom u Dorsoo met een gerust hart kan aanbevelen

100% van mensen voor mensen

Elke Dorsoo-werknemer is doordrongen van het idee om mensen een betere nachtrust te geven. Iedereen denkt mee om het slaapcomfort van de klanten te verbeteren. Elk onderdeel, van productie tot plaatsing in de slaapkamer, wordt door alle medewerkers met de grootste zorg uitgevoerd.

100% gericht op innovatie en ontwikkeling

Dorsoo steunt al sinds dag één op het ACTIVE+ slaapconcept en de automatische werkingerachter. Door de jaren heen zijn verschillende updates en innovaties gevolgd, zoals het assortiment ergonomische hoofdkussens, de gepatenteerde rugverstelling en de COMFORT-matras. Ook de komende jaren zijn er nieuwigheden gepland, volledig afgestemd op de noden van de klanten.

 

100% kwaliteit en service

Dorsoo staat voor kwaliteit en service. Er wordt dan ook een unieke service geboden: klanten worden tot vier maanden na aankoop opgevolgd. Indien nodig wordt hun slaapsysteem verder op maat aangepast. Is er echt geen oplossing, dan neemt Dorsoo het slaapsysteem terug door middel van de ‘Niet-Tevreden-Geld-Terug’ garantie.

 

100% Belgisch

Dorsoo is opgericht in Ninove, en is tot op heden 100% Belgisch gebleven. Ontwikkeling, productie en administratie gebeuren in eigen land. Voor u als osteopaat is dat handig: we zijn nooit veraf en kunnen u of uw patiënt vlug te woord staan en bedienen.

Wenst u meer info over Dorsoo?

Wilt u meer weten over onze producten? Wenst u vrijblijvend advies over slapen en rugpijn?

Of wilt meer info over een mogelijke samenwerking?

 

Bezoek de Dorsoo-website of bel naar 054 31 97 21 of mail ons via info@dorsoo.be.